/ JOINBY

Samen maken we van Westergouwe een inclusieve wijk. Een duurzame en krachtige wijk. Een wijk die functioneert als betrokken samenleving waarin er naar je wordt omgekeken en waar je elkaar helpt of je nu oud bent of jong, vitaal of zorgbehoevend bent.

Een inclusieve wijk kun je niet ontwerpen, die moet groeien, maar we kunnen wel zorgen dat bewoners elkaar kunnen vinden, ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

LEER JE NIEUWE BUREN KENNEN

Het zijn spannende tijden; een nieuw huis, in een nieuwe wijk, en misschien zelfs een nieuwe stad met weinig bekenden om je heen.

Er is natuurlijk niets leuker dan nieuwe mensen leren kennen. Daarom helpen wij je graag een handje en bieden wij je de Joinby app. In de app kun je je medebewoners uit Westergouwe leren kennen, in één oogopslag zien welke interesses jullie delen en met elkaar activiteiten plannen, of simpelweg aanhaken bij een bestaande activiteit of groep.

JOIN THE COMMUNITY

Download de Joinby app (voor Android of iOS) en start een club waarmee je kan kennismaken, bijpraten en leren met andere Westergouwenaars!

Deze community app is dé manier om gemakkelijk nieuwe mensen te leren kennen in Westergouwe. Kijk voor meer informatie over Joinby op clubswestergouwe.nl

Ik ben altijd benieuwd wat anderen van het boek vinden.

“Er is volgens mij maar één iets leuker dan op de bank met een lekker drankje in een goed verhaal duiken. En dat is met andere boekenfans over het verhaal praten. Als ik een boek dichtsla, ben ik altijd heel benieuwd wat anderen er van vinden. En elke reden om gezellig samen te komen, is een goede reden vind ik!

Plaatjes én praatjes maken!

“Organiseren zit in mijn bloed. Ik ben een echte regeltante! Vanuit mijn werk in de hotellerie organiseerde ik evenementen van A tot Z. Ook privé neem ik graag het voortouw in het organiseren van gezellige uitjes, leuke feestjes, etc.

Het delen van passies met elkaar kan zorgen voor leuke ontmoetingen. Niets is verplicht, maar voor wie verbondenheid met andere bewoners van de wijk wenst, is dit een mooi initiatief!”