Westergouwe Nieuwbouwdag op zaterdag 30 september

13 september 2023

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwbouw koop- of huurwoning in Westergouwe? Op zaterdag 30 september kun je tussen 11.00 en 15.00 uur tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag kennismaken met het actuele aanbod koopwoningen en met de plannen voor huur- en koopwoningen in de nabije toekomst. De verse koffie met wat lekkers staat klaar en voor de kinderen is er een springkussen.

Divers woningaanbod
De jonge woonwijk aan de westelijke rand van Gouda groeit uit tot een complete wijk met ongeveer 4.500 woningen en diverse voorzieningen. Het woningaanbod is zeer divers en bestaat uit zowel koopwoningen als huurwoningen (van sociaal tot vrije sector). Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in de wijk en kom op 30 september langs in het infocentrum (adres: Provincialeweg 10, Gouda)

Aanbod koopwoningen
Op dit moment zijn er 2 projecten met koopwoningen in aanbouw: Dit zijn Het Carré van Westergouwe en De Kolk fase 3A. Er zijn in beide projecten nog enkele woningen beschikbaar. De projecten Westerhof en Klein Gouda zijn ook in verkoop met nog enkele beschikbare bouwnummers. De bouw van deze projecten start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024. De eengezinswoningen van het project Parkwonen gaan op 25 september a.s. in verkoop. Naast deze projecten zijn er nog projecten in ontwikkeling. Het verkoopteam van Westergouwe vertelt je graag meer over het (toekomstige) woningaanbod.

Bezoek bouwplaatsen
Tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag is het mogelijk onder begeleiding en na aanmelding de bouwplaatsen van Het Carré van Westergouwe en De Kolk fase 3A te bezoeken. De bouwplaats is helaas niet te bezoeken met kinderen en alleen te betreden met stevige, dichte schoenen. Heb je interesse in één van de bouwnummers van deze 2 projecten? Meld je dan aan voor een bezoek aan de bouwplaats en kom alles te weten over deze woningen. Stuur hiervoor een e-mail naar infocentrum@westergouwe.nl.

Financieel adviseur
Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn om een nieuwbouwwoning in Westergouwe te financieren? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is Schuif op 30 september even aan bij de financieel adviseur van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek en je weet snel waar je aan toe bent. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Aanbod huurwoningen
In het 3e deelgebied van Westergouwe worden de komende jaren meerdere projecten met huurappartementen (sociaal en vrije sector) gerealiseerd. Op dit moment is het project Natuurzicht in aanbouw. In dit woongebouw komen 46 sociale huurwoningen die naar verwachting in september 2024 worden opgeleverd. De verhuur start naar verwachting rond de zomer van 2024. In het project Westerhof komen 54 vrije sector huurappartementen. De woningen hebben 3 of 4 kamers en de verhuur start naar verwachting eind 2024. We laten je graag zien welke huurwoningen er nog meer gerealiseerd worden.

Mis deze kans niet om alles te weten te komen over de nieuwbouwwoningen van Westergouwe. Wij zien je graag op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur!

< NIEUWS