Rabobank helpt je bij de financiële check

19 december 2022

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen of appartementen in Westergouwe? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken.

Jouw droomwoning in Westergouwe financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Gouda? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Daisy de Joode -Vink en haar collega’s zijn nauw betrokken bij Westergouwe. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Gouda. Met hun kennis en betrokkenheid bij de projecten in Westergouwe bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op www.rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op www.rabobank.nl/nieuwbouw.

Voordelen van een (nieuwbouw) hypotheek bij Rabobank
• De getekende hypotheekofferte is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden.*
• De afgesproken rente is tijdens de hele geldigheidsperiode van de offerte gegarandeerd zonder extra kosten. Daalt deze tussentijds? Dan krijg je op dat moment de lagere rente.*
• Heb je een betaalpakket bij Rabobank dan krijg je extra korting op de rente.*
• Bij nieuwbouw ontvang je standaard een extra duurzaamheidskorting op de rente.*
• Vanwege het duurzame karakter van de projecten is er mogelijk extra leencapaciteit beschikbaar voor duurzame toepassingen.
• Er wordt mogelijk een groenverklaring aangevraagd, waardoor de Groenhypotheek mogelijk is met extra rentekorting.*
• Je krijgt het bouwdepot (2 jaar) in eigen beheer en kunt hieruit zelf de rekeningen betalen. De rente die je betaalt is gelijk aan de rente die je ontvangt over je bouwdepot.*
• Ben je ondernemer? Dan maakt de Rabobank gratis een inkomensverklaring voor je op.
• Rabobank heeft ruime overbruggingsmogelijkheden, zowel voor de looptijd als voor de marktwaarde.*
• Rabobank biedt maatwerk en denkt in alle situaties met je mee. Voor diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen.*

*Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: www.rabobank.nl/nieuwbouw

Energiezuinig en duurzaam wonen
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen en beloont dat. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Westergouwe? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op www.rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Groenverklaring
Indien je gebruik wilt maken van de extra leencapaciteit en rentekortingen dan wordt er een zogenoemde groenverklaring aangemaakt voor jouw woning in Westergouwe. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Zie voor meer informatie over de Rabobank Groenhypotheek: www.rabobank.nl/groenhypotheek.

Groendepot
Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning in Westergouwe? Met het Rabo Groendepot heb je de mogelijkheid om aanvullende energiezuinige investeringen mee te financieren, waardoor je leencapaciteit hoger wordt. Het Rabo Groendepot is een bouwdepot speciaal voor het nemen van extra energiebesparende maatregelen en geeft je dus ruimte bovenop je hypotheek. Je hebt 2 jaar een rekening tot je beschikking waar je jouw duurzame verbouwing mee kunt betalen. Zolang je het geld niet gebruikt, ontvang je hierover een rentevergoeding die gelijk is aan de afgesproken hypotheekrente. De adviseurs van de Rabobank bespreken dit graag met je tijdens de financiële check.

Online videogesprek
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met de financieel adviseurs van de Rabobank. Deze vrijblijvende afspraak plan je in via www.rabobank.nl/nieuwbouw of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

< NIEUWS