wonen In westergouwe

/ Woningaanbod

Het woningaanbod in Westergouwe is zeer divers en bestaat uit zowel koopwoningen als huurwoningen (van sociaal tot vrije sector). In Westergouwe worden allerlei type woningen gerealiseerd. Denk hierbij aan rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en zelfbouwkavels. Waar je ook woont, de natuur is altijd dichtbij. We bouwen aan een duurzame leefomgeving waarin het prettig wonen is voor iedereen.

/ Westergouwe vandaag & morgen

In 2016 zijn de eerste woningen in Westergouwe opgeleverd en sinds de zomer van 2017 is het natuur- en recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ open voor publiek. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.500 woningen, groen, water, veel ruimte voor recreatie, sport en spelen én een aantrekkelijk centrumgebied met een winkelcentrum, horeca, een zorgcentrum en een scholencluster. 

Westergouwe
vandaag

Westergouwe
morgen

/ Planning

Westergouwe is een grote nieuwbouwwijk en wordt in stappen ontwikkeld en gebouwd. De eerste woningen zijn in 2016 opgeleverd en uiteindelijk zal de wijk omstreeks 2034 helemaal af zijn. Westergouwe is volop in beweging. Bewoners genieten er al van hun nieuwe huis en daarnaast wordt er volop gebouwd. Bekijk hieronder wat de actuele status van de deelgebieden in Westergouwe is.

Westergouwe 1
Dit deelgebied is volledig gebouwd en bewoond.

Westergouwe 2
Dit deelgebied is is volledig gebouwd en bewoond. 

Westergouwe 3
In dit deelgebied zijn De Kolk fase 1 en 2 in aanbouw. De woningen van  De Kolk fase 3 en Het Carré van Westergouwe zijn in verkoop. Kijk voor meer informatie op de pagina koopwoningen.

Masterplan
Na deelgebied Westergouwe 3 is de wijk ongeveer voor de helft afgerond. Voor de andere helft van de wijk is een nieuw Masterplan gemaakt. Meer informatie over dit Masterplan vind je in deze flyer.

Kavelkaart deelgebieden
L

Westergouwe 1
Bewoond

L

Westergouwe 3
In ontwikkeling

L

Westergouwe 2
Bewoond

L

De Kolk fase 1
Verkocht/In Aanbouw

L

De Kolk fase 2
Verkocht/In Aanbouw

L

Zelfbouwkavels

In Verkoop/In Aanbouw

L

De Kolk fase 3
In Verkoop

L

Masterplan

L

Het Carré van Westergouwe
In Verkoop

L

Westergoud
In Verhuur

L

Boerderijkavel Voorzorg
Bewoond

L

Westergouwe 3
In ontwikkeling

Bekijk de interactieve kavelkaart via desktop of tablet!