wonen In westergouwe

/ Woningaanbod

Het woningaanbod in Westergouwe is zeer divers en bestaat uit zowel koopwoningen als huurwoningen (van sociaal tot vrije sector). In Westergouwe worden allerlei type woningen gerealiseerd. Denk hierbij aan rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en zelfbouwkavels. Waar je ook woont, de natuur is altijd dichtbij. We bouwen aan een duurzame leefomgeving waarin het prettig wonen is voor iedereen.

Open huis
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe woning in Westergouwe? Kom dan langs in het infocentrum en ontvang het Westergouwe magazine met een overzicht van de woningen die nu in verkoop zijn maar ook welke projecten de komende maanden in verkoop en verhuur gaan. Het verkoopteam van Westergouwe en een financieel adviseur van de Rabobank staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Het infocentrum is elke woensdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur open. Adres: Provincialeweg 10 in Gouda.

/ Westergouwe vandaag & morgen

In 2016 zijn de eerste woningen in Westergouwe opgeleverd en sinds de zomer van 2017 is het natuur- en recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ open voor publiek. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.500 woningen, groen, water, veel ruimte voor recreatie, sport en spelen én een aantrekkelijk centrumgebied met een winkelcentrum, horeca, een zorgcentrum en een scholencluster. 

Westergouwe
vandaag

Westergouwe
morgen

/ Planning

Westergouwe is een grote nieuwbouwwijk en wordt in stappen ontwikkeld en gebouwd. De eerste woningen zijn in 2016 opgeleverd en uiteindelijk zal de wijk omstreeks 2034 helemaal af zijn. Westergouwe is volop in beweging. Bewoners genieten er al van hun nieuwe huis en daarnaast wordt er volop gebouwd. Bekijk hieronder wat de actuele status van de deelgebieden in Westergouwe is.

https://www.high-endrolex.com/37

Westergouwe 1
Dit deelgebied is volledig gebouwd en bewoond.

Westergouwe 2
Dit deelgebied is is volledig gebouwd en bewoond.

Westergouwe 3
In Westergouwe 3 zijn al woningen gerealiseerd. De komende jaren worden er nieuwe woningen aan dit deelgebied toegevoegd. Op dit moment zijn de projecten De Kolk fase 3A en Het Carré van Westergouwe in aanbouw. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ook de projecten Westerhof, Klein Gouda en de eengezinswoningen van Parkwonen zijn in verkoop. De bouw hiervan is nog niet gestart. Kijk voor meer informatie op de pagina koopwoningen.

Masterplan
Na deelgebied Westergouwe 3 is de wijk ongeveer voor de helft afgerond. Voor de andere helft van de wijk is een nieuw Masterplan gemaakt. Meer informatie over dit Masterplan vind je in deze flyer.

Bekijk de interactieve kavelkaart via desktop of tablet!