Bouw huurwoningen Westerhof gestart

21 juli 2023

Deze zomer is Boele & van Eesteren gestart met het boren van de bronnen van de appartementen van Westerhof. Dit project omvat de bouw van 54 huurappartementen en de inrichting van het gemeenschappelijke binnenterrein met parkeergelegenheid.

Goudse pakhuizen
Het ontwerp van het appartementencomplex (met een architectonische knipoog naar de oude Goudse pakhuizen) resulteert in een hoogstaand gebouw met veel detaillering, een prachtig pallet aan kleurencombinaties in de gevelstenen en balkons met een wijd uitgestrekt uitzicht.

Drie- en vierkamerappartementen
Het complex bestaat uit een laag gedeelte van vier woonlagen en een hoog gedeelte van zes woonlagen. Er komen drie- en vierkamerappartementen die worden verhuurd in het midden- en dure huursegment. De galerij appartementen zijn aan de achterzijde verbonden met een hofje waaraan ook eengezinswoningen gerealiseerd worden. Bewoners kunnen hun fiets stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Start verhuur
Het appartementencomplex is gelegen op een herkenbare plek aan de Van Dijkesingel. Het gebouw is duurzaam en wordt gebouwd conform de BENG-normering. Na de oplevering worden de appartementen rond eind 2024 beschikbaar voor de verhuur. Inschrijven voor deze woningen is op dit moment nog niet mogelijk. Houd hiervoor de nieuwsbrief van Westergouwe in de gaten.

< NIEUWS