Nieuwe foto’s van de bouwplaatsen

3 april 2024

Het is weer tijd om de bouwactiviteiten in Westergouwe deelgebied 3 te laten zien. Onze fotograaf heeft een rondje over de bouwplaatsen gemaakt. Bekijk onderstaande foto’s en zie per project wat de actuele stand van de bouw is.

Het Carré van Westergouwe
De bouw van de woningen gaat hard! Over een aantal maanden worden de eerste woningen opgeleverd en dat is goed te zien. Er zijn nog een paar bouwnummers beschikbaar. Heb je interesse? Bekijk dan de projectwebsite of kom aanstaande zaterdag naar de Westergouwe Nieuwbouwdag. Je kunt dan een kijkje nemen bij een aantal woningen in aanbouw.

De Kolk
De 18 eengezinswoningen van De Kolk fase 3A zijn recent opgeleverd. Op dit moment is de verkoop van De kolk fase 3B in volle gang. In deze laatste fase worden 27 royale woningen gerealiseerd in vier verschillende woningtypen. Deze woningen komen tussen de woningen van fase 3A (aan de groene Waterloop) en de Burgemeester van Dijkesingel in. Heb je interesses? Schrijf je dan voor maandag 8 april 12.00 uur in via de projectwebsite van De Kolk.

Westerhof
De bouw van de huurappartementen van Westerhof is in de zomer van 2023 gestart. De appartementen worden naar verwachting in oktober/november 2024 opgeleverd. De verhuur van de appartementen start aan het einde van het 2e kwartaal. De bouw van de eengezinswoningen is net gestart. Alle koopwoningen in Westerhof zijn verkocht.

Natuurzicht
De bouw van de sociale huurappartementen van het project Natuurzicht vordert gestaag. De verhuur start naar verwachting rond de zomer van 2024. Vanaf dat moment kunnen woningzoekers reageren op de woningadvertenties van de sociale huurwoningen in Natuurzicht. De woningen worden aangeboden via DAK regio Midden-Holland.

< NIEUWS