Bezoek de Westergouwe Nieuwbouwdag op zaterdag 6 april

20 maart 2024

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwbouw koopwoning in Westergouwe? Op zaterdag 6 april kun je tussen 11.00 en 15.00 uur tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag kennismaken met het actuele aanbod koopwoningen en met de plannen voor de nabije toekomst. De verse koffie met wat lekkers staat klaar en voor de kinderen is er een springkussen.

Divers woningaanbod
De jonge woonwijk aan de westelijke rand van Gouda groeit uit tot een complete wijk met ongeveer 4.500 woningen en diverse voorzieningen. Het woningaanbod is zeer divers en bestaat uit zowel koopwoningen als huurwoningen (van sociaal tot vrije sector). Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in de wijk en kom op 6 april langs in het infocentrum (adres: Provincialeweg 10, Gouda)

Aanbod koopwoningen
Op dit moment zijn er 4 projecten met koopwoningen in verkoop. Dit zijn: eengezinswoningen in Het Carré van Westergouwe (in aanbouw), eengezinswoningen in Eilandwonen, Parkwonen eengezinswoningen en Parkwonen appartementen. In deze 4 projecten zijn nog enkele woningen beschikbaar. Daarnaast gaan er binnenkort 2 nieuwe projecten in verkoop. De verkoop van de 27 eengezinswoningen in De Kolk fase 3B start op 28 maart. Op 6 april kun je de brochure van De Kolk fase 3B ophalen en krijg je antwoord op je vragen over deze woningen. De verkoop van de 46 eengezinswoningen in Windsor Park start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. Het verkoopteam van Westergouwe vertelt je graag meer over het actuele en toekomstige woningaanbod. Ook is het team van Knarrenhof aanwezig om alles te vertellen over het Knarrenhofconcept waarbij bewoners afspreken naar elkaar om te kijken en elkaar te helpen.

Bezoek bouwplaats Het Carré van Westergouwe
Tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag is het mogelijk onder begeleiding de bouwplaats van Het Carré van Westergouwe te bezoeken. De bouw is al ver gevorderd en de oplevering is gepland in de zomer van 2024. Tijdens de nieuwbouwdag kun je de beschikbare woningen bezichtigen en krijg je al een heel goed beeld hoe je hier straks kan wonen. Bij een aantal woningen is zelfs het tegelwerk en/of het sanitair al af! De bouwplaats is helaas niet te bezoeken met kinderen en alleen te betreden met stevige, dichte schoenen. Heb je interesse in één van de woningen in Het Carré van Westergouwe? Laat deze kans dan niet lopen en kom op 6 april naar het infocentrum van Westergouwe. Het verkoopteam zal je vervolgens begeleiden naar de bouwplaats.

Financieel adviseur
Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn om een nieuwbouwwoning in Westergouwe te financieren? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Schuif op 6 april even aan bij één van de financieel adviseurs van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek en je weet snel waar je aan toe bent. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Mis deze kans niet om alles te weten te komen over de nieuwbouwwoningen van Westergouwe. Wij zien je graag op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 15.00 uur!

< NIEUWS