nieuws

Ondertekening intentieovereenkomst GroenBlauwe zone

Ondertekening intentieovereenkomst GroenBlauwe zone

De gemeenten Zuidplas en Gouda en VOF Westergouwe hebben op 25 maart een intentieovereenkomst ondertekend waarin is afgesproken gezamenlijk te onderzoeken hoe de GroenBlauwe zone tussen Moordrecht en Westergouwe verder kan worden versterkt.

Lees meer
Beweegstrook officieel geopend

Beweegstrook officieel geopend

In het natuurgebied de GroenBlauwe zone is op 9 maart een nieuwe beweegstrook officieel geopend. Deze beweegstrook bestaat uit 8 publiekelijk toegankelijke sporttoestellen en is onderdeel van de beweegroute Westergouwe. De toestellen zijn geplaatst langs het bestaande (fiets)pad, verdeeld in groepjes over 500 meter.

Lees meer
Bewoners aan het woord: Chantal en Kevin

Bewoners aan het woord: Chantal en Kevin

Chantal en Kevin hebben een jong gezin met twee kinderen, Justin (7) en Vajèn (3). Drie jaar geleden verhuisden zij vanuit Rotterdam naar Gouda. Inmiddels zijn ze helemaal gewend aan het wonen in de nieuwbouwwijk Westergouwe en missen zij het stadse leven niet meer. 

Lees meer

Nieuw aanbod in 2022

Begin 2022 gaan in Westergouwe weer een aantal projecten in verkoop. In deelgebied 3 van Westergouwe worden op dit moment 2 nieuwe projecten voorbereid: De Kolk fase 3 en Het Carré van Westergouwe. Deelgebied 2 van Westergouwe wordt compleet gemaakt met 2 projecten (Boerderijkavel Voorzorg en Westergouw) die nu in aanbouw zijn en die later dit jaar in verhuur gaan.

Lees meer

/ Zelf nieuws over Westergouwe?

Vind je zelf dat iets niet mag ontbreken op deze nieuwspagina? Stuur dan een bericht naar infocentrum@westergouwe.nl.

Neem contact op