Infocentrum in zomer 3 weken gesloten

6 juli 2023

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe woning in Westergouwe? Dan is het infocentrum op woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur open voor belangstellenden. In de zomerperiode is het infocentrum van 24 juli t/m 11 augustus gesloten. Vanaf woensdag 16 augustus is het infocentrum weer elke woensdag open.

12 juli en 19 juli
Op woensdag 12 juli en woensdag 19 juli is het infocentrum nog geopend van 15.00 tot 17.00 uur. We vertellen je dan graag welke koopwoningen nu beschikbaar zijn maar ook welke projecten de komende maanden in verkoop en verhuur gaan. Zien wij je tijdens één van deze open dagen? De koffie staat klaar voor je! Je vindt het infocentrum aan de Provincialeweg 10 in Gouda.

Actueel woningaanbod
Op dit moment zijn er vier projecten in verkoop: Het Carré van Westergouwe, De Kolk fase 3A, Westerhof en Klein Gouda. Meer informatie over deze projecten vind je op de pagina met het aanbod koopwoningen. Tijdens de zomer zijn de betrokken makelaars bereikbaar om al je vragen over deze projecten te beantwoorden.

Betrokken makelaars
Heb je vragen over De Kolk fase 3A of Westerhof? Neem dan contact op met Van Herk Makelaars via 0182-577700 of nieuwbouw@vanherk.nl.
Heb je vragen over Het Carré van Westergouwe of Klein Gouda? Neem dan contact op met De Pater Makelaardij via 0182 – 613 822 of nieuwbouw@depater.nl

Jouw droomwoning financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Gouda? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Kijk voor meer informatie op de pagina over de financiering.

>> Bekijk het actuele woningaanbod

< NIEUWS