Infocentrum elke woensdag van 15.00 tot 17.00 uur open

30 januari 2023

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe woning in Westergouwe? Kom dan op woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur naar het infocentrum van Westergouwe. We vertellen je graag welke koopwoningen nu beschikbaar zijn maar ook welke projecten de komende maanden in verkoop en verhuur gaan.

Open dagen
Het infocentrum Westergouwe is elke woensdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur open. Wil je graag op een ander moment langskomen? Stuur dan even een berichtje naar infocentrum@westergouwe.nl en we maken een andere afspraak. Zien wij je tijdens één van de open dagen? De koffie staat klaar voor je! Je vindt het infocentrum aan de Provincialeweg 10 in Gouda.

Westergouwe Magazine
Het Westergouwe Magazine geeft een duidelijk beeld van alle woningen die de komende jaren in verkoop en verhuur gaan. Het magazine staat volledig in het teken van wonen in Westergouwe. Naast enthousiaste verhalen van mensen die hier al met veel plezier wonen, staan er verhalen in over de waterrijke en groene gebieden in de wijk en het verhaal over de ontwikkeling van het nieuwe voorzieningencluster. Het magazine telt 55 pagina’s en is gratis verkrijgbaar bij het infocentrum Westergouwe. Je kunt het magazine ook digitaal opvragen door een e-mail te sturen naar: infocentrum@westergouwe.nl.

Actueel woningaanbod
Op dit moment zijn er twee projecten in verkoop: Het Carré van Westergouwe en De Kolk fase 3. Meer informatie over deze projecten vind je op de pagina met het aanbod koopwoningen. Tijdens de open dagen zijn de makelaars aanwezig om je alles over deze woningen te vertellen.

Jouw droomwoning financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Gouda? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Tijdens het Open huis is er ook altijd een adviseur van de Rabobank aanwezig om samen met jou te kijken naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Kijk voor meer informatie op de pagina over de financiering.

< NIEUWS