zelfbouwkavels

/ zelfBouwkavels

Zoek je een zelfbouwkavel waarop je zelf een woning kunt (laten) bouwen waarvan je de uitstraling en indeling zelf kunt bepalen? Dan is een bouwkavel in Westergouwe wellicht iets voor jou. Bekijk hieronder het actuele aanbod en de prognose voor ‘start verkoop’ van de zelfbouwkavels. 

Huidig aanbod zelfbouwkavels

In het westelijk deel van Westergouwe-III liggen 16 unieke zelfbouwkavels aan het water. Op dit moment is er nog 1 zelfbouwkavel in het westelijk deel van Westergouwe-III beschikbaar, de overige kavels zijn verkocht. 

In het oostelijk deel van Westergouwe-III (Eiland 2) zijn 3 zeer ruime zelfbouwkavels beschikbaar. Hier bouw je je droomhuis, omringd door vrijheid en rust.  

Alle beschikbare kavels zijn verkocht. Houd de website in de gaten voor het toekomstige aanbod. 

KAVEL 1 WESTERGOUWE-III WEST

Een schitterende zelfbouwkavel met water aan twee zijden. De kavel is 415m2 groot, dus voldoende ruimte om je droomhuis te realiseren.

Bekijk alle regels en vrijheden in het kavelpaspoort.

€265.000

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

KAVEL 1 WESTERGOUWE-III OOST

Een uniek zelfbouwkavel van 444m2 groot, aan de grote groene ruimte op eiland 2. De ultieme plek voor je droomwoning. 

Bekijk alle regels en vrijheden in het kavelpaspoort.

€350.000

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

KAVEL 2 WESTERGOUWE-III OOST

Een zeer ruime middenkavel van 605m2 groot, gelegen aan de groene ruimte op Eiland 2. Op deze kavel woon je omringd door rust, maar toch vlakbij de grote stad.

Bekijk alle regels en vrijheden in het paspoort.

€470.000

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

KAVEL 3 WESTERGOUWE-III OOST

Hoekkavel op Eiland 2 omringd door groen, van maar liefst 615m2 groot. Hier bouwt u uw droomhuis, omringd door vrijheid en rust.

Bekijk alle regels en vrijheden in het paspoort.

€495.000

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

Procedure toewijzing zelfbouwkavels

De zelfbouwkavels in Westergouwe worden uitsluitend via de website van het Projectbureau Westergouwe te koop aangeboden. Wil je je aanmelden als geïnteresseerde voor één van de bovengenoemde zelfbouwkavels of eventuele andere zelfbouwkavels die op termijn beschikbaar komen? Neem hiervoor contact op met Projectbureau Westergouwe via 0182 – 58 72 68 / 06 – 48 13 56 13 of stuur een e-mail naar projectbureau@westergouwe.nl. Je wordt vervolgens op de lijst van geïnteresseerden geplaatst. Zodra zelfbouwkavels in verkoop gaan, krijgt iedereen op de lijst van geïnteresseerden hiervan per e-mail een melding. Bij deze melding zullen nadere details met betrekking tot de ligging en omvang van de zelfbouwkavel, de bebouwingsmogelijkheden en de koopprijs worden verstrekt. Je hebt een week de tijd om per e-mail aan het Projectbureau Westergouwe kenbaar te maken of je interesse hebt in de koop van één of meer van de aangeboden zelfbouwkavels. Het Projectbureau Westergouwe legt een registratie aan van degenen op de lijst van geïnteresseerden die op de voorschreven wijze en tijdig kenbaar hebben gemaakt interesse te hebben in de koop van één of meer van de aangeboden zelfbouwkavels. Degene met het laagste nummer op de lijst van geïnteresseerden (oftewel degene die als eerste op de lijst van geïnteresseerden is geregistreerd, derhalve conform het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”), ontvangt de concept koopovereenkomst en wordt als eerste in de gelegenheid gesteld om op exclusieve basis gedurende maximaal 8 weken een schetsontwerp voor de op de desbetreffende zelfbouwkavel te bouwen woning te laten vervaardigen en bij het Projectbureau Westergouwe in te dienen. U dient hiervoor de hulp van een professionele architect / bouwkundige in te schakelen. Indien het Bouwplanbegeleidingsteam van Westergouwe het schetsontwerp goedkeurt, zal door het Projectbureau Westergouwe de koopovereenkomst voor de koop van de desbetreffende zelfbouwkavel ter ondertekening worden toegezonden. Indien het schetsontwerp niet tijdig wordt ingediend, dan wel door het Bouwplanbegeleidingsteam van Westergouwe wordt afgekeurd of anderszins niet wordt voldaan aan de gestelde randvoorwaarden voor de tijdige totstandkoming van de koopovereenkomst, zal het aanbod voor de koop van de desbetreffende zelfbouwkavel komen te vervallen en zal de desbetreffende zelfbouwkavel te koop worden aangeboden aan de eerstvolgende op de lijst van geïnteresseerden (degene met het één-na-laagste nummer op de lijst van geïnteresseerden), zulks enzovoorts totdat de koopovereenkomst tot stand is gekomen. Je blijft staan op de lijst van geïnteresseerden totdat je jezelf actief hebt afgemeld van de lijst of een koopovereenkomst met betrekking tot een zelfbouwkavel hebt gesloten.  

< WONINGAANBOD