zelfbouwkavels

/ zelfBouwkavels

Zoek je een zelfbouwkavel waarop je zelf een woning kunt (laten) bouwen waarvan je de uitstraling en indeling zelf kunt bepalen? Dan is een bouwkavel in Westergouwe wellicht iets voor jou. Bekijk hieronder het actuele aanbod en de prognose voor ‘start verkoop’ van bouwkavels op het tweede eiland. 

Aanbod zelfbouwkavels
In het westelijk deel van Westergouwe 3 komen 16 unieke kavels aan het water. Op dit moment zijn alle kavels verkocht of staan onder optie. Wil je je aanmelden als geïnteresseerde voor één van deze kavels? Stuur dan een e-mail naar projectbureau@westergouwe.nl.

Zelfbouwkavels in voorbereiding
Gemeente Gouda en VOF Westergouwe hebben de ambitie om op Eiland 2 in (deelgebied 3 van) Westergouwe zelfbouwkavels aan te bieden. Na uitwerking van de plannen en besluitvorming over de verkoop komt de informatie over de zelfbouwkavels via deze website beschikbaar. Toewijzing vindt plaats op basis van ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Je kunt je interesse kenbaar maken of op de ‘geïnteresseerden lijst’ komen. Neem hiervoor contact op met Projectbureau Westergouwe via 0182 – 52 76 83 / 06 – 48 13 56 13 of stuur een e-mail naar projectbureau@westergouwe.nl.

< WONINGAANBOD