Beste Westergouwenaars,

Namens het Infocentrum Westergouwe sturen wij u onderstaand bericht.

_____________________________

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwbouw koopwoning in Westergouwe? Op zaterdag 6 april kun je tussen 11.00 en 15.00 uur tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag kennismaken met het actuele aanbod koopwoningen en met de plannen voor de nabije toekomst. De verse koffie met wat lekkers staat klaar en voor de kinderen is er een springkussen.

Tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag is het mogelijk onder begeleiding de bouwplaats van Het Carré van Westergouwe te bezoeken. De bouw is al ver gevorderd en de oplevering is gepland in de zomer van 2024. Tijdens de nieuwbouwdag kun je de beschikbare woningen bezichtigen en krijg je al een heel goed beeld hoe je hier straks kan wonen.

Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn om een nieuwbouwwoning in Westergouwe te financieren? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Schuif op 6 april even aan bij één van de financieel adviseurs van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek en je weet snel waar je aan toe bent. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Mis deze kans niet om alles te weten te komen over de nieuwbouwwoningen van Westergouwe. Wij zien je graag op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 15.00 uur!

Meer informatie vind je hier. 

_____________________________

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via infocentrum@westergouwe.nl.

met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson