zelfbouwkavels

/ zelfBouwkavels

Bent u op zoek naar een zelfbouwkavel waarop u zelf een woning kunt (laten) bouwen en waarvan u de uitstraling en indeling zelf kunt bepalen? Dan is een zelfbouwkavel in Westergouwe wellicht iets voor u. Bekijk hieronder het actuele aanbod en de procedure voor de verkoop van de zelfbouwkavels.

Binnenkort in verkoop

In het oostelijk deel van Westergouwe-III (Eiland II) komen 3 zeer ruime zelfbouwkavels beschikbaar. Hier bouwt u uw droomhuis, omringd door vrijheid en rust.

Bent u geïnteresseerd in een zelfbouwkavel in Westergouwe?

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. Na bevestiging van uw aanmelding vindt u de volledige verkoopdocumentatie in uw account. De volledige verkoopprocedure kunt u alvast bekijken via de link onderaan deze pagina. 

AANMELDEN GEÏNTERESSEERDEN

KAVEL 4 EILAND II

Een uniek zelfbouwkavel van 536m2 groot op eiland II, omgeven door groen en ruimte. De ultieme plek voor uw droomwoning. 

Bekijk alle regels en vrijheden in het kavelpaspoort.

Vanaf €482.500 v.o.n.

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

KAVEL 5 EILAND II

Een zeer ruime middenkavel van 502m2 groot, gelegen aan de groene ruimte op Eiland II. Op deze kavel woon je omringd door rust maar toch vlakbij de grote stad.

Bekijk alle regels en vrijheden in het kavelpaspoort.

Vanaf €440.000 v.o.n.

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

KAVEL 6 EILAND II

Een ruime kavel van 461m2 groot. Op deze kavel heeft u alle ruimte tot het realiseren van uw droomwoning, omgeven door groen.

Bekijk alle regels en vrijheden in het kavelpaspoort.

Vanaf €415.000 v.o.n.

BEKIJK HET KAVELPASPOORT

Verkoopprocedure zelfbouwkavels

Gemeente Gouda en VOF Westergouwe verkopen drie zelfbouwkavels op Eiland II in de derde fase van Westergouwe. Vanwege de grote belangstelling voor de zelfbouwkavels vindt de verkoop plaats op inschrijving. Met deze procedure geven Gemeente Gouda en VOF Westergouwe iedere geïnteresseerde de kans om een kavel te kopen. De publicatie van de verkoopdocumentatie vindt plaats op 16 juli 2024. Vanaf deze datum kunt u zich via deze pagina inschrijven als geïnteresseerde en de documentatie bekijken. De feitelijke verkoop start op maandag 26 augustus 2024 en de uiterste datum van inschrijving is vrijdag 27 september 2024. De volledige verkoopprocedure is te bekijken via onderstaande link. Heeft u vragen over de beschikbare zelfbouwkavels of de verkoopprocedure dan kunt u deze stellen via zelfbouwkavels@westergouwe.nl.

Bekijk hier de volledige verkoopprocedure

< WONINGAANBOD