Zaterdag 17 september inloopochtend Het Carre

6 september 2022

De verkoop van de 75 woningen van Het Carré van Westergouwe verloopt succesvol. Zie jij het ook zitten om hier te wonen? Grijp dan nu je kans. Er zijn nog een aantal Kadewoningen en Parkwoningen beschikbaar. Deze duurzame woningen voldoen aan de voorwaarden voor de Groenhypotheek en hiermee kom je in aanmerking voor een extra rentekorting van 0,5%. Kijk voor meer informatie op de website van Het Carré van Westergouwe.

Inloopochtend
Heb je vragen over de woningen van Het Carré? Op zaterdagochtend 17 september is er van 10.00 tot 12.00 uur een inloopochtend in het infocentrum van Westergouwe. Het adviesteam van De Pater Makelaardij, BPD en Rabobank staan dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Het infocentrum vind je aan de Provincialeweg 10 in Gouda.

Carrévormig blok
Het Carré van Westergouwe wordt een karakteristieke wijk met een creatieve twist. Een wijk waarin (zoals de naam al verklapt) alle woningen worden opgezet in een carrévormig blok. Wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda, krijg zo een totaal nieuwe dimensie. Maar uiteraard zie je in deze buurt, zoals in heel Westergouwe, het groen, water en stadse sferen samen komen. In het Carré realiseert BPD in totaal 75 woningen (grondgebonden woningen en appartementen) die allemaal tegelijk in verkoop gaan en gebouwd worden.

Verschillende woningtypen
In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré.

< NIEUWS