Westergouwe heeft een beweegmakelaar

9 november 2022

Bewegen is gezond, dat geldt voor iedereen: van jong tot oud. En met sporten en bewegen ontmoet je op een leuke manier andere mensen. Westergouwe heeft een eigen beweegmakelaar die je helpt bij het zoeken van een sport. De beweegmakelaar van de wijk is jouw contactpersoon voor alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Wil jij meer sporten en bewegen, maar weet je niet hoe of waar? De beweegmakelaar van Westergouwe helpt je graag!

Wat is een beweegmakelaar?
De beweegmakelaars van SPORT•GOUDA zijn de contactpersonen voor alles wat met sporten en bewegen te maken heeft in Gouda. Zij hebben een compleet overzicht van alle organisaties en verenigingen die sport- en beweegactiviteiten aanbieden in jouw wijk! Zo kun jij samen met een beweegmakelaar op zoek naar sport- en beweegaanbod dat aansluit bij jouw vraag. Ook als je een (nieuwe) sport voor je kind zoekt kun je door de beweegmakelaar geholpen worden.

Gratis hulp
Hulp krijgen van een beweegmakelaar is gratis! Mocht je uiteindelijk lid worden van een sportvereniging dan zijn de kosten van het lidmaatschap wel voor eigen rekening. Heb je geen geld om lid te worden van een vereniging? Er zijn verschillende financiële mogelijkheden in Gouda voor sportdeelname. Ook hier kan de beweegmakelaar bij helpen.

Even voorstellen
Ik ben Justin Vat en ben de beweegmakelaar van Westergouwe. Zijn er vragen wat betreft sport en bewegen in Gouda? Dan ben ik het aanspreekpunt om je vragen aan te stellen. Ik leg de verbinding tussen inwoners en professionele organisaties uit de wijk en sport en beweegaanbieders in Gouda. Daarnaast ben ik ook intermediair van het volwassenfonds. Is het bij jou niet vanzelfsprekend dat je kan aansluiten bij een sportvereniging en kan je hier hulp bij gebruiken? Ook hier kan ik jou bij helpen.

Inloopspreekuur
Vanaf donderdag 1 december is Justin elke donderdag tussen 12.30 uur en 13.30 uur in het infocentrum van Westergouwe. Tijdens dit inloopspreekuur kan iedereen met een vraag over sport en bewegen bij Justin terecht.

Contact
Je kunt de beweegmakelaar van Westergouwe ook bereiken via: 0182-590910 of justin.vat@sportpuntgouda.nl . Meer informatie over de beweegmakelaar vind je via www.sportpuntgouda.nl

< NIEUWS