Verkoop de kolk fase 3 gestart

21 september 2022

Het is zover: de 45 royale eengezinswoningen van de Kolk fase 3 zijn in verkoop. Een divers aanbod met vijf verschillende woningtypes in twee verschillende architectuurstijlen, met elk hun eigen charme. Je kunt je vanaf nu via de website van de Kolk inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) tot en met 28 september middernacht.

Twee architectuurstijlen
Je kunt kiezen uit ruime rij- en hoekwoningen, drie-onder-een-kapwoningen maar ook charmante twee-onder-een-kapwoningen met garage. Deze woningen liggen in een omgeving met romantisch aangelegde groene paden en witte tuinhekken. Of kies je juist voor één van de 11 moderne drielaagse woningen met vrij uitzicht over een groene zone?

Inloopochtend
Heb je vragen over het project, de woningen of jouw inschrijving voor de Kolk fase 3? Op zaterdagochtend 24 september is er een inloopochtend in het infocentrum van Westergouwe. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur staat het verkoopteam voor je klaar om je te voorzien van antwoorden op al jouw vragen over de Kolk fase 3 en ligt de verkoopbrochure voor je klaar. Het adres van het infocentrum is: Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kolk

< NIEUWS