Uitnodiging informatiebijeenkomst

11 november 2022

Het nieuwe voorzieningencluster met Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers opent naar verwachting eind 2025 haar deuren. Eén plek voor onderwijs, sport en bewegen, wonen en ontmoeten, middenin Westergouwe. De gemeente Gouda praat je graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ontwerp, planning en gebruik. Ook zijn zij benieuwd naar jouw ideeën over het gebruik van de binnen- en buitenruimte, de bereikbaarheid en hoe we samen kunnen zorgen voor een bijzondere, veilige en levendige plek met activiteiten voor iedereen in de wijk.

Woensdag 23 november
Op woensdag 23 november vindt er een informatiebijeenkomst plaats in Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers aan de Burgemeester van Dijkesingel 51 in Gouda. Er is een vrije in- en uitloop van 14.00 – 16.30 uur en van 18.30 – 21.00 uur. Iedereen die interesse heeft in deze nieuwe voorzieningen is van harte welkom. Er is geen plenair programma. Aan diverse gesprekstafels kun je alvast de eerste ontwerpen inzien en je laten bijpraten over wat er straks komt aan onderwijs, sociale huurwoningen en sportfaciliteiten. Het ontwerp staat op hoofdlijnen vast. Waar je wel over kunt meepraten zijn je eigen ideeën over het gebruik van de multifunctionele ruimten en wat daarvoor nodig is. Ook is er ruimte om jouw ideeën te verbinden aan die van andere enthousiaste buurtbewoners en verenigingen. 2025 lijkt misschien nog ver weg, maar door nu al aan te haken, zorgen we er samen voor dat het voorzieningencluster met Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers ook écht een plek voor heel Westergouwe wordt.

Aanmelden
Ben je van plan langs te komen? Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Op deze manier kan de organisatie optimaal rekening houden met je wensen. Aanmelden kan via dit formulier.

< NIEUWS