Terugblik Sfeervol Westergouwe 2023

8 januari 2024

Rond de feestdagen van 2023 was de wijk weer prachtig verlicht met fairybells. De sfeervolle verlichting zorgde voor mooie plaatjes en is onderdeel van het jaarlijks terugkerende evenement ‘Sfeervol Westergouwe’. Een ander onderdeel hiervan is de kerstparade door de straten van de wijk.

Kerstparade
De parade werd georganiseerd op 22 december en markeerde de start van de feestdagen. De parade bestaat traditiegetrouw uit vele verlichte voertuigen. Zo was er dit jaar een oude brandweerauto, een oude truck van Stubbe, diverse prachtig versierde aanhangers en een koets met de kerstman. Kinderen van groep 7 en 8 van Kindcentrum de Ontdekkingsreizigers liepen mee om lekkers uit te delen aan de vele toeschouwers. Namens de gemeente Gouda en de VOF Westergouwe deelden wethouders Jan Kees Oppelaar en Michiel Bunnik een kerstwens uit aan alle bewoners.

Prijsuitreiking kleurwedstrijd
Speciaal voor de kinderen in de wijk was er dit jaar een kleurwedstrijd. De 5 mooiste kleurplaten hebben twee toegangstickets (inclusief schaatshuur) voor de Goudse IJsbaan gewonnen. Wethouder Jan Kees Oppelaar overhandigde de prijzen aan de winnaars van de kleurwedstrijd. We zijn overweldigd door de grote hoeveelheid prachtige kleurplaten die zijn ingeleverd, het was dan ook erg moeilijk een keuze te maken. We willen alle kinderen in de wijk bedanken voor hun zeer enthousiaste deelname!

< NIEUWS