Stijlvolle afwerking badkamers in Het Carré

12 januari 2024

Alle woningen in Het Carré van Westergouwe worden opgeleverd inclusief badkamer. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw stelde een aantal interieurstijlen samen voor de badkamers van de nog beschikbare woningen.

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw
De bouw van Het Carré van Westergouwe is in volle gang en in de zomer van 2024 worden de woningen al opgeleverd. De ruwbouw van de woningen is bijna afgerond en de aannemer is bezig met de afbouw van de woningen. Daardoor zijn de keuzes voor de afwerking van de badkamer al gemaakt. De badkamers van de beschikbare eengezinswoningen zijn ontworpen door interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Kopers krijgen hiermee een prachtig gestylde badkamer.

Vier stijlrichtingen
Michiel de Zeeuw: “Wat wij hebben gedaan voor dit project is een aantal stijlrichtingen naast elkaar gezet waarvan wij denken dat veel mensen die leuk vinden. Je hebt bijvoorbeeld mensen die graag met kleur werken, die het juist basic en naturel willen houden of die een badkamer met luxe uitstraling willen. Of wat dacht je van een industriële stijl met een rauw kantje eraan? De stijlen zijn vervolgens verdeeld over de verschillende woningen.”

Interessant?
Klinkt dit interessant? Bekijk dan de laatste beschikbare woningen van Het Carré van Westergouwe op de projectwebsite van BPD.

< NIEUWS