Start verkoop Westerhof 9 mei a.s.

19 april 2023

Het is zover! Westerhof een nieuw project in Westergouwe gaat in verkoop. Op 9 mei start de verkoop van 30 eengezinswoningen. Deze zijn verdeeld in een drietal woningtypes en hebben een woonoppervlakte variërend van 98 tot 123m2. Alle woningen zijn uiteraard gasloos en voorzien van een keuken, sanitair en tegelwerk. Prijs vanaf € 399.000,- v.o.n..

Westerhof bestaat uit 54 appartementen en 30 eengezinswoningen die rondom een gezamenlijk binnenterrein met een privé parkeerplaats liggen, omgeven door groen en water. De 54 appartementen worden verhuurd. De 30 eengezinswoningen worden verkocht. Er zijn drie type eengezinswoningen, te weten:

Type Noblet is 98m2 groot, heeft standaard 3 slaapkamers en een grote zolder en een heerlijke tuin op het zuidwesten. Alle woningen zijn uiteraard gasloos en worden compleet geleverd met keuken, sanitair en tegelwerk.
Type Luther is 121 – 123 m2 groot, heeft standaard 4 slaapkamers en een tuin op het oosten of het noordwesten. Ook deze woningen zijn allemaal gasloos en worden compleet geleverd met keuken, sanitair en tegelwerk.
Wil je graag een eigen praktijkruimte naast je woning? Dan is type Teyler echt wat voor jou. De woning is hetzelfde als type Luther, maar optioneel kan je een eigen praktijkruimte realiseren van maar liefst 48m2.

Meer weten?
Kijk dan op westerhofgouda.nl

< NIEUWS