Start verkoop Parkwonen eengezinswoningen

14 september 2023

Het is zover! Maandag 25 september om 16:00 uur start de verkoop van de eengezinswoningen van Parkwonen.

Inclusief keuken en sanitair
De 30 eengezinswoningen zijn verdeeld in 4 verschillende woningtypes. Onderling verschillen de types ook weer in nuance of ligging van elkaar. Er zijn tussenwoningen en hoekwoningen van 3.60 meter, 5.10 meter, 5.40 meter of 6.00 meter breed. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 90 tot 158 m². Optioneel is het mogelijk om de woning op de begane grond op de achterzijde uit te bouwen, wat zorgt voor nog meer woonplezier. Extra fijn; alle woningen worden opgeleverd inclusief een complete keuken van Bruynzeel en sanitair van o.a. Villeroy en Boch. Voor welk huis je ook kiest, altijd is de woning duurzaam en gasloos en is de basiswoning voorzien met een Beng 2=0. De prijzen zijn vanaf € 385.000,- v.o.n.

Start inschrijving
Vanaf 25 september om 16:00 uur zijn de definitieve verkoopprijzen per woning bekend, is de documentatie zoals de plattegronden beschikbaar én kun jij je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Dat kan allemaal gewoon via de website www.parkwonenwestergouwe.nl.

Brochure Parkwonen
Op zaterdag 30 september is de Westergouwe Nieuwbouwdag in het informatiecentrum van Westergouwe. Extra leuk; op deze dag kun je tussen 11:00 en 15:00 uur ook de brochure van Parkwonen eengezinswoningen ophalen.

>> Kijk voor meer informatie op: www.parkwonenwestergouwe.nl

< NIEUWS