Start verkoop Het Carré van Westergouwe

20 juni 2022

Op donderdag 30 juni a.s. gaan de 75 woningen van Het Carré van Westergouwe van ontwikkelaar BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling in Westergouwe 3 in verkoop. Het woningaanbod bestaat uit 17 kadewoningen aan het water, 10 stadswoningen, 20 parkwoningen en 28 appartementen. Inschrijven op maximaal 5 favoriete bouwnummers kan tot en met dinsdag 12 juli 15.00 uur.

Carrévormig blok
Het Carré van Westergouwe wordt een karakteristieke wijk met een creatieve twist. Een wijk waarin (zoals de naam al verklapt) alle woningen worden opgezet in een carrévormig blok. Wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda, krijg zo een totaal nieuwe dimensie. Maar uiteraard zie je in deze buurt, zoals in heel Westergouwe, het groen, water en stadse sferen samen komen. In het Carré realiseert BPD in totaal 75 woningen (grondgebonden woningen en appartementen) die allemaal tegelijk in verkoop gaan en gebouwd worden.

Verschillende woningtypen
In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré.

Op een aantal betaalbare Stadswoningen en de appartementen is een maximaal bruto inkomen van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van Het Carré van Westergouwe

< NIEUWS