Start pre-sale appartementen Parkwonen

31 oktober 2023

Maandag 6 november om 12:00 uur start de pre-sale van de 72 appartementen van Parkwonen. De appartementen zijn verdeeld over twee woontorens; toren Sonsbeek en toren Westbroek. De gebouwen staan op een fantastische plek middenin het park en met alle voorzieningen om de hoek.

Toren Sonsbeek
Toren Sonsbeek telt 32 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen en 6 verschillende typen. De meeste appartementen zijn 63 tot 65 m2 groot. Alleen de appartementen op de begane grond zijn groter, met 85 en 96 m2. Je hebt altijd 2 slaapkamers en doordat de balkons veelal op de hoek liggen, geniet je van een heel vrij uitzicht. 20 appartementen hebben een eigen parkeerplaats. Wie geen parkeerplaats heeft, kan wel gebruikmaken van de deelauto’s die op het gezamenlijke parkeerterrein staan. Kom je met de fiets, dan heeft Toren Sonsbeek een grote gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

Toren Westbroek
Toren Westbroek heeft 40 appartementen, verdeeld over 9 woonlagen. De 8 verschillende type appartementen zijn gemiddeld wat groter, met een oppervlakte van 73 tot 129 m2. Je hebt de keuze uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers. Voor elk appartement is een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein gereserveerd. En op de begane grond bevinden zich ook de extra bergingen en fietsplaatsen.

Interesse?
Vanaf de pre-sale zijn de prijsranges per appartement bekend, zijn de plattegronden van alle verschillende typen te zien en kan jij je inschrijven voor je favoriete bouwnummers. Interesse? Schrijf je snel in op de website parkwonenwestergouwe.nl.

< NIEUWS