Nieuwe foto’s van de bouwplaatsen

18 juni 2024

Het is weer tijd om de bouwactiviteiten in Westergouwe deelgebied 3 te laten zien. Onze fotograaf heeft een rondje over de bouwplaatsen gemaakt. Bekijk onderstaande foto’s en zie per project wat de actuele stand van de bouw is.

het Carré van Westergouwe
De laatste woning in dit project is recent verkocht. Inmiddels is de oplevering gestart en hebben de eerste bewoners de sleutel van hun woning ontvangen. Van harte welkom in Westergouwe!

Parkwonen
De bouw van de eengezinswoningen van Parkwonen is in april gestart en inmiddels zijn de contouren van de woningen al goed zichtbaar! Alle woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 opgeleverd.

Westerhof
De huur van de appartementen van Westerhof is gestart en de oplevering van deze woningen start naar verwachting in september/oktober 2024. Op de bouwplaats van de 30 eengezinswoningen is ook veel gebeurd zoals op onderstaande foto goed zichtbaar is.

Klein Gouda
Op woensdag 15 mei is de bouw van de nieuwe buurt Klein Gouda gevierd met de kopers. BPD heeft een mooie aftermovie laten maken van dit evenement waarin kopers enthousiast vertellen over hun nieuwe woning. Bekijk de aftermovie.

Voorzieningencluster
De bouw van het voorzieningencluster is officieel gestart en de vorderingen op de bouwplaats houden we tot aan de oplevering in de gaten. Het voorzieningencluster wordt een uniek centrum met plek voor kinderopvang, onderwijs, sport en bewegen, wonen en ontmoeten.

Natuurzicht
Aannemer Trebbe realiseert in opdracht van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland het appartementencomplex Natuurzicht. In dit woongebouw komen 46 sociale huurwoningen die naar verwachting in september 2024 worden opgeleverd.

De Ploeger
Mozaïek Wonen en ontwikkelende bouwer Trebbe realiseren 46 nieuwe sociale huurwoningen in het project De Ploeger. Het appartementencomplex wordt gebouwd in de stijl van een pakhuis. In april is gestart met de bouw en naar verwachting worden de woningen in juni 2025 opgeleverd.

< NIEUWS