Nieuw woningaanbod: Klein Gouda

14 april 2023

De naam zegt het al, Gouda in het klein. Een gloednieuwe, sfeervolle woonbuurt in Westergouwe met stoere gebouwen, geïnspireerd op oude straatjes en grachten als De Turfmarkt, Westhaven en de Lage Gouwe in Gouda. Net zo gezellig, maar een stuk groener. Een deel van deze duurzame woningen koop je met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De koopsommen starten vanaf ca. € 398.000,- v.o.n. incl. privé parkeerplaats.

Woningtypen
De woningtypen staan online op de website van BPD. Er komen hoek- en tussenwoningen van circa 104 tot 131 m2 met openslaande deur(en) naar de achtertuin en 3 slaapkamers. De woningen zijn energieneutraal (BENG 2=0) en zijn inclusief keuken (met apparatuur), tegelwerk en sanitair in de toiletruimte + badkamer en een privé parkeerplaats (met optionele laadpaal).

Interesse?
Spreken deze woningen je aan? Bekijk dan de schetsbeelden, concept plattegronden, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties van Klein Gouda en schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2023.

>> Bekijk de woningen van Klein Gouda

< NIEUWS