Nieuw aanbod in 2022

20 december 2021

Begin 2022 gaan in Westergouwe weer een aantal projecten in verkoop. In deelgebied 3 van Westergouwe worden op dit moment 2 nieuwe projecten voorbereid: De Kolk fase 3 en Het Carré van Westergouwe. Deelgebied 2 van Westergouwe wordt compleet gemaakt met 2 projecten (Boerderijkavel Voorzorg en Westergouw) die nu in aanbouw zijn en die later dit jaar in verhuur gaan.

De Kolk fase 3
Na de succesvolle verkoop van De Kolk fase 1 en 2 gaat de VOF Westergouwe nu met de laatste fase in verkoop. In fase 3 komen 45 woningen, waaronder herenhuizen, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Het Carré van Westergouwe
In dit project van BPD worden 75 woningen gerealiseerd: 27 kadewoningen, waarvan 17 aan het water, 20 parkwoningen en 28 (huur)appartementen. De woningen krijgen een achtertuin die overloopt in het binnenterrein van het blok en de appartementen krijgen een gezamenlijke daktuin.

Boerderijkavel voorzorg
Dit is de nieuwbouw van een wooncomplex met totaal 50 twee- en driekamerappartementen verdeeld over 7 lagen. De twee appartementen op de begane grond en acht woningen op de eerste verdieping zijn bestemd voor bewoners met ambulante zorg. De inrichting van de openbare ruimte als heemtuin verwijst nog naar de oorspronkelijke functie van het kavel: het boerenerf. Naar verwachting zal de oplevering van de appartementen plaatsvinden vóór de zomer van 2022. Op de website van Woonpartners wordt bekend gemaakt wanneer de verhuur start. De verhuur loopt via WoningNet.

Westergoud
In het project Westergoud worden 59 appartementen voor 55-plussers gerealiseerd in één complex omringd door water. Er komen 2 en 3-kamerappartementen, met een oppervlakte van circa 50 tot 104 m².

Meer informatie over deze projecten vind je bij het actuele woningaanbod.

< NIEUWS