Korting op je hypotheekrente bij Het Carré

11 oktober 2022

Wie een huis koopt in Het Carré van Westergouwe, krijgt 0,5% rentekorting en een lage energierekening. Dat is een prettige gedachte, aangezien we ons steeds bewuster worden van ons energieverbruik. De woningen in Het Carré van Westergouwe zijn zogenaamde nul-op-de-meterwoningen en daarom profiteer je van deze voordelen. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Nul-op-de-meterwoning
Met een nul-op-de-meterwoning heb je als gemiddeld huishouden (en bij bewust gebruik) anno 2022 geen energielasten. De kosten voor vastrecht zijn hierbij uitgezonderd. Een nul-op-de-meterwoning wekt namelijk op verschillende manieren zijn eigen energie op voor elektriciteit, warmte en huishoudelijke apparatuur. Dit gebeurt onder andere via de warmtepomp en zonnepanelen. Naast het gegeven dat je met zo’n duurzaam huis dus honderden euro’s bespaart op je energierekening, geniet je ook van enorm veel comfort. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en voorzien van o.a. een uitgebalanceerd ventilatiesysteem en vloerverwarming die ook kan koelen.

Rabo Groenhypotheek
Als je je hypotheek bij de Rabobank afsluit, kun je voor deze nul-op-de-meterwoningen een Rabo Groenhypotheek afsluiten en 0,5 % korting krijgen over een aanzienlijk deel van de hypotheek. De Rabo Groenhypotheek is een annuïteitenhypotheek met een rentevaste periode van tien jaar. Dat is snel verdiend.

Interessant?
Lijkt zo’n nul-op-de-meterwoning je ook interessant? Er zijn nog enkele Parkwoningen (aan het park) en Kadewoningen (aan het water) beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de website van Het Carré van Westergouwe.

< NIEUWS