Welkom In westergouwe

/ HET BEGINT IN… WESTERGOUWE

In Westergouwe woon je in één van de nieuwe, ruim opgezette en gezellige buurtjes. Waar de woningen familie van elkaar zijn, waar bewoners elkaar kennen of leren kennen en waar kinderen alle ruimte hebben om te ontdekken en buiten te spelen. De jonge woonwijk Westergouwe ligt aan de westelijke rand van Gouda, tussen de stad en de natuur en groeit uit tot een complete wijk met ongeveer 4.500 woningen en diverse voorzieningen. Er wordt hier nu al volop geleefd én genoten van de natuur die je overal om je heen ervaart. Westergouwe creëert een thuisgevoel voor iedereen.

Open dagen
Kom op één van onderstaande woensdagen tussen 15.00 en 17.00 uur naar het infocentrum van Westergouwe. We vertellen je dan graag welke koopwoningen nu beschikbaar zijn maar ook welke projecten de komende maanden in verkoop en verhuur gaan.

Woensdag 16 november van 15.00 tot 17.00 uur
Woensdag 23 november van 15.00 tot 17.00 uur

/ Gevarieerd Westergouwe

Wonen in Westergouwe is voor iedereen bereikbaar. Of je gaat samenwonen, je kinderen ziet opgroeien of juist de deur uit ziet gaan. Westergouwe is voor iedereen die aan het begin staat van een nieuwe levensfase of toe is aan de volgende stap in zijn wooncarrière. Je nieuwe leven…. Het begint in Westergouwe.

BEKIJK HET WONINGAANBOD

/ ONTDEK WESTERGOUWE

Westergouwe krijgt er de komende jaren prachtige nieuwe buurtjes bij. Dit is de plek waar je ontspannen woont met de natuur en gezellig Gouda verrassend dichtbij. Iets voor jou? Bekijk de kavelkaart van Westergouwe en ontdek welke deelgebieden er al gerealiseerd zijn, welke projecten in verkoop of in voorbereiding zijn en welke deelgebieden nog ontwikkeld worden. Projecten in voorbereiding gaan binnenkort in verkoop of verhuur. Van projecten in ontwikkeling moeten de plannen nog worden uitgewerkt. 

Bekijk de interactieve kavelkaart via desktop of tablet!

/ VERHALEN VAN BEWONERS

Dat Westergouwe een fijne plek is om te wonen, willen we je graag vertellen. Liever laten we de bewoners van de wijk aan het woord. Waarom kozen zij voor Westergouwe? Wat is er zo fijn aan deze wijk tussen polder en stad? Maar ook, waar valt er nog te verbeteren? We laten graag de bewoners hun verhaal doen.

lees de verhalen