Donderdag 28 maart start verkoop De Kolk fase 3B

15 maart 2024

De laatste fase van De Kolk met 27 eengezinswoningen gaat op donderdag 28 maart om 15.00 uur online in verkoop. De woningen kenmerken zich door de romantische architectuur met rijke details.

Vier woningtypen
In De Kolk fase 3B worden 27 royale woningen gerealiseerd in vier verschillende woningtypen. Zo heb je de keuze uit royale, sfeervolle eengezinswoningen in 2 typen en daarnaast twee- en drie-onder-een-kapwoningen. Diverse woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en alle woningen zijn inclusief Bruynzeel keukencheque. De woningen van De Kolk fase 3B hebben een verkoopprijs vanaf € 510.000,- v.o.n.

Start inschrijving
Vanaf donderdag 28 maart om 15.00 uur zijn alle verkoopdocumenten (waaronder de brochure, de prijslijst en de plattegronden per woning) te bekijken via de projectwebsite van De Kolk en kun je je online inschrijven op jouw favoriete woning(en). De inschrijftermijn duurt tot maandag 8 april a.s. 12.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats.

Kom langs op 6 april
Heb je vragen over jouw woningkeuze, de locatie of bijvoorbeeld het inschrijven? Of wil je de brochure ophalen? Op zaterdag 6 april a.s. ben je tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag in het infocentrum van Westergouwe. Het verkoopteam staat dan klaar om ook jouw vragen over De Kolk te beantwoorden. Ook is er een adviseur van de Rabobank aanwezig voor financieel advies. Het adres is: Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda.

>> Kijk voor meer informatie op de website van De Kolk

< NIEUWS