Dinsdag 28 mei start verkoop Windsor Park

16 mei 2024

Op dinsdag 28 mei om 15.00 uur start online de verkoop van de 46 woningen in Windsor Park. De meeste woningen (41) krijgen de Tudor architectuurstijl. Inschrijven op één van je favoriete woningen kan tot en met donderdag 6 juni 15.00 uur.

Vijf woningtypen
Je hebt de keuze uit de volgende woningtypen: rijwoningen en hoekwoningen (met diverse woonoppervlakten), 2- onder-1- kapwoningen en een vrijstaande woning. Daarnaast komen er 5 moderne vrijstaande woningen die grenzen aan de groene Waterloop. De woningen van Windsor Park hebben een verkoopprijs vanaf € 421.500,- v.o.n. Alle prijzen van de woningen van Windsor Park zijn inclusief tegelwerk, sanitair en een keuken. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Kom langs op 1 juni
Heb je vragen over de woningen of ontvang je graag de brochure? Kom dan zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 12.00 uur naar het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). Het verkoopteam staat dan klaar om je vragen te beantwoorden.

>> Kijk voor meer informatie op de website van Windsor Park

< NIEUWS