27 februari start verkoop Parkwonen appartementen

9 februari 2024

Dinsdag 27 februari om 14.00 uur start de online verkoop van de appartementen van Parkwonen. De appartementen hebben een verkoopprijs vanaf € 310.100,- tot € 725.000,- v.o.n.

Verschillende woningtypen
De 72 appartementen zijn verdeeld over 2 woontorens: toren Sonsbeek en toren Westbroek. De gebouwen staan op een fantastische plek middenin het park en met alle voorzieningen om de hoek. Er zijn wel 14 verschillende woningtypen die in grootte van elkaar verschillen van 63 tot 129 m². De appartementen zijn energiezuinig, worden opgeleverd inclusief een duurzame warmteinstallatie en zijn voorzien van mooi sanitair en tegelwerk, wat nog aan te passen is naar jouw wensen.

Verkregen overheidssubsidie
Na de pre-sale van het project afgelopen november is er hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van deze appartementen. Ook is er voor het project door het rijk SBI subsidie uitgeschreven, waardoor o.a. de koopsommen van verschillende appartementen naar beneden zijn aangepast t.o.v. de prijsranges tijdens de pre-sale.

Toren Sonsbeek
Toren Sonsbeek telt 32 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen en 6 verschillende typen. De meeste appartementen zijn 63 tot 65 m2 groot en hebben een verkoopprijs vanaf €310.100,- tot €350.100,- v.o.n. De prijzen van deze toren zijn verlaagd met de verkregen overheidssubsidie. Alleen de appartementen op de begane grond zijn groter, met 85 en 96 m2. Deze appartementen zijn €449.000,- en €499.000,- v.o.n. Je hebt altijd 2 slaapkamers en doordat de balkons veelal op de hoek liggen, geniet je van een heel vrij uitzicht. 20 appartementen hebben een eigen parkeerplaats. Wie geen parkeerplaats heeft, kan wel gebruikmaken van de deelauto’s die op het gezamenlijke parkeerterrein staan. Kom je met de fiets, dan heeft Toren Sonsbeek een grote gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

Toren Westbroek
Toren Westbroek heeft 40 royalere appartementen, verdeeld over 9 woonlagen. De 8 verschillende typen appartementen zijn gemiddeld wat groter, met een oppervlakte van 73 tot 129 m2. De verkoopprijzen van deze appartementen liggen tussen €368.000,- en €725.000,- v.o.n. Je hebt de keuze uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers. Ook kan men als bewoner gebruikmaken van één van de deelauto’s die op het gezamenlijke parkeerterrein staan. Op de begane grond bevinden zich ook de extra bergingen en fietsplaatsen.

Start inschrijving
Op dinsdag 27 februari vanaf 14.00 uur zijn de verkoopprijzen per appartement bekend, is de verkoopdocumentatie zoals de tekeningen per bouwnummer en technische omschrijving beschikbaar én kun jij je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Inschrijven kan tot zondag 10 maart 23.59 uur. Alles gaat online via de website.

Kom langs op 28 februari of 6 maart
Heb je vragen over jouw woningkeuze, de locatie of bijvoorbeeld het inschrijven? Of wil je de brochure ophalen? Op woensdagmiddag 28 februari en 6 maart a.s. ben je tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom in het infocentrum van Westergouwe. Het verkoopteam staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook is er een adviseur van de Rabobank aanwezig voor financieel advies. Het adres is: Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda.

>> Kijk voor meer informatie op de website van Parkwonen

< NIEUWS