De Kolk fase 3 binnenkort in verkoop

23 juni 2022

Nog even geduld, het is bijna zover! Na het succes van de Kolk fase 1 en 2 gaat de volgende fase binnenkort in verkoop. De Kolk fase 3 , een ontwikkeling van de VOF Westergouwe, bestaat uit een mix van 45 royale woningen in twee verschillende stijlen, met elk hun eigen charme. Gaat jouw voorkeur uit naar royaal wonen tussen romantisch aangelegde groene paden en witte tuinhekken? Of kies je juist voor vrij uitzicht over een groene zone in Westergouwe? Welke woning je ook kiest, in de Kolk fase 3 woon je in een fijne leefomgeving met ruimte voor recreatie, rust en ontspanning. 

Romantische uitstraling
Kies je voor een sfeervolle, romantische uitstraling? Tussen het groen vind je 34 woningen voorzien van een sfeervolle romantische architectuur en subtiele details. Zo zijn er rij- en hoekwoningen, drie-onder-een-kapwoningen met en zonder garage, maar ook charmante twee-onder-een-kapwoningen met garage. De grootte varieert van 130 tot maar liefst 188 m².

Moderne variant
Of kies je voor een moderne variant? Aan de groene zone, die dwars door Westergouwe loopt, liggen 11 moderne woningen. Hier woon je letterlijk midden in de natuur. Dankzij de drie woonlagen heb je een zee van ruimte. Deze woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 147 m². En niet te vergeten: een royaal terras over de gehele breedte van de woning van 3,5 meter diep met vrij uitzicht over het groen en het water.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kolk.

< NIEUWS