Bouwupdate deelgebied 3

14 april 2023

Het derde deelgebied van Westergouwe is volop in ontwikkeling. De komende jaren worden er nieuwe woningen aan dit deelgebied toegevoegd. Denk hierbij aan koopwoningen in diverse typen maar ook huurwoningen (zowel sociaal als vrije sector).

De Kolk fase 1 en 2
De woningen van De Kolk fase 1 zijn recent opgeleverd en de eerste bewoners zijn verhuisd. Op dit moment worden de laatste woningen van De Kolk fase 2 opgeleverd. Alle woningen van fase 1 en 2 zijn verkocht. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier in Westergouwe.

De Kolk fase 3A
In De Kolk fase 3A komen 18 eengezinswoningen. Deze week is gestart met het boren van de bronnen voor de bodemwarmtepompen. Op de luchtfoto zie je de gele bouwplaatsinrichting op de plek waar Heijmans deze woningen gaat realiseren. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De woningen worden naar verwachting vanaf begin 2024 opgeleverd.

Het Carré van Westergouwe
In januari van dit jaar is de bouw gestart van de 75 woningen van Het Carré van Westergouwe. Aannemingsbedrijf Vink is hard aan het werk om deze woningen in opdracht van BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling te realiseren. Naar verwachting vindt de oplevering van de woningen plaats vanaf de zomer van 2024. Er zijn nog enkele parkwoningen en kadewoningen beschikbaar.

>> Bekijk het actuele aanbod koopwoningen in Westergouwe 3

< NIEUWS