Beste Westergouwenaars,

Op dit moment zijn er 2 nieuwbouwprojecten in Westergouwe in verkoop en het is opvallend hoeveel bewoners uit Westergouwe op deze woningen reageren. Bent u wellicht ook de mogelijkheden aan het bekijken om een volgende stap in de wijk te maken? Weet dan dat er nog woningen beschikbaar zijn in De Kolk fase 3 en Het Carré van Westergouwe. Meer informatie over deze nieuwbouwprojecten vindt u op de pagina met het aanbod koopwoningen op de website van Westergouwe.

Open dagen

Op onderstaande woensdagen is het infocentrum Westergouwe open voor iedereen die op zoek is naar een woning in Westergouwe. We vertellen u dan graag welke koopwoningen nu beschikbaar zijn maar ook welke projecten de komende maanden in verkoop en verhuur gaan.

De open dagen vinden plaats op:

Woensdag 16 november van 15.00 tot 17.00 uur

Woensdag 23 november van 15.00 tot 17.00 uur

Nieuwsbrief Westergouwe

Wilt u niets missen van alle ontwikkelingen in de wijk en het complete nieuwbouwaanbod (zowel koop als huur)? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief Westergouwe. U ontvangt dan elke maand een nieuwsbrief over de totale ontwikkeling van Westergouwe.

Voor vragen kunt u contact opnemen via infocentrum@westergouwe.nl

Met vriendelijke groet,

Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson