Beste Westergouwenaars,

Via deze weg willen we u op de hoogte brengen van verschillende werkzaamheden die vanaf maandag plaatsvinden in Westergouwe-II:

 1. Asfalteren Burgemeester van Dijksingel;
 2. Aanpassingen speelplekken Opkamer en Boenstoep;
 3. Openstelling bruggen en wandelpaden.

 

 1. Asfalteren Burgemeester van Dijkesingel
  Zoals in een eerder verzonden brief al is aangekondigd, worden er vanaf aanstaande maandag werkzaamheden verricht aan de Burgemeester van Dijkesingel. Dit zijn voorbereidende werkzaamheden om uiteindelijk te kunnen asfalteren. De werkzaamheden zullen in verschillende fasen plaatsvinden en uw woning zal daarmee ook te allen tijde bereikbaar blijven. Een overzicht van de werkzaamheden treft u via deze kaart. Naar verwachting zullen de werkzaamheden van de eerste twee fasen op 5 oktober worden afgerond.
 2. Aanpassingen speelplekken Opkamer en Boenstoep
  De speelplekken aan de Opkamer en Boenstoep krijgen een nieuwe indeling. Vanaf aanstaande maandag gaan deze werkzaamheden van start. Er kan gewoon op de speelplek gespeeld worden, echter zullen enkele toestellen tijdelijk niet toegankelijk zijn.
 3. Openstelling bruggen en wandelpaden
  De werkzaamheden aan de bruggen en wandelpaden in Westergouwe-II zijn bijna afgerond. Vanaf maandag einde middag zullen alle bruggen en wandelpaden worden opengesteld voor bewoners. De doorloop van Westergouwe-I naar Westergouwe-II krijgt zo een hele natuurlijke overgang. Mocht u zin hebben in een ommetje, raden we u aan de bruggen eens te bewonderen.

We hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze stellen via projectbureau@westergouwe.nl.

Goed weekend!

Projectbureau Westergouwe