Beste Westergouwenaars,

Op verzoek van de Provincie Zuid-Holland delen wij onderstaand bericht met u. Projectbureau Westergouwe is niet betrokken bij deze werkzaamheden, voor vragen kunt u contact opnemen met via de contactgegevens van de Provincie Zuid-Holland onderaan dit bericht.

_________________________________________

Onderwerp: werkzaamheden aan het Zuidplasviaduct lopen uit tot oktober 2023

Geachte heer, mevrouw,

De provincie Zuid-Holland werkt aan het Zuidplasviaduct bij u in de buurt (woonwijk Westergouwe en bedrijvenpark Gouwestroom). De werkzaamheden zijn bedoeld om de bestaande constructie van het viaduct te verstevigen.

Via deze mail informeren we u dat we de duur van de werkzaamheden aan het Zuidplasviaduct moeten gaan verlengen. Onze oorspronkelijke planning kunnen we niet halen door een aantal onverwachte zaken:

  • Er zijn meerdere betonschades die moeten worden gerepareerd.
  • De wapening in het beton (ijzeren versterking) zit soms op plekken waar we deze niet verwacht hadden. Dat vraagt om enkele aanpassingen bij de versteviging. Deze moeten we deels opnieuw laten ontwerpen, goedkeuren en op maat maken.
  • We moeten het werk ook voor enkele weken stoppen omdat er een nest met broedende vogel is gevonden op een van de steigers. Daarnaast is het binnenkort ook bouwvak, waarin niet alle onderaannemers aan het werk zijn. 

We werken nog steeds aan de onderkant van het viaduct. Daarom is geen afsluiting van de weg nodig.

Naar verwachting zijn we eind oktober 2023 klaar met alle werkzaamheden.

Mocht u vragen hebben, kunt u deze stellen aan ons contactcentrum, via zuidholland@pzh.nl of 070 441 6622.

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson