Beste bewoners van Westergouwe-II,

De bouw van Westergouwe-II begint nu echt op te schieten. Vele woningen zijn al opgeleverd en ook het openbaar gebied krijgt al steeds meer zijn bedoelde vorm. Wel moeten er nog een aantal dingen gebeuren en daarom brengen wij u op de hoogte van de werkzaamheden die komende weken gaan plaatsvinden en naar verwachting voor de bouwvak afgerond zijn.

Paden aangelegd
De voetpaden die door heel Westergouwe-II (m.u.v. Polderpark) aangelegd zijn, worden vanaf 26 mei voorzien van gravilyn (de toplaag). De paden worden hierdoor niet alleen beter toegankelijk, maar het geeft ook gelijk een mooie uitstraling.

Werkzaamheden windmolens
U heeft de windmolens in Westergouwe-II vast al zien staan. Deze moeten ervoor zorgen dat het water in het Polderpark gaat stromen. Om dit systeem helemaal af te maken, wordt er in de komende weken een pomp aangebracht.

Werkzaamheden Polderpark
Aan het Polderpark worden nog diverse werkzaamheden uitgevoerd en die gaan gewoon door.

BAL-zone
Het Klompenpad dat via de BAL-zone naar de GroenBlauwe Zone loopt is reeds geopend. In dit gebied moeten echt nog wel werkzaamheden verricht worden, zoals het plaatsen van bruggetjes. Mocht het wegens werkzaamheden afgesloten worden, dan krijgt u hier nog bericht van.

We hopen u zo een goed beeld te hebben gegeven van de komende werkzaamheden.

Mochten er nog vragen zijn, kunt u deze stellen via: projectbureau@westergouwe.nl.