Beste Westergouwenaars,

Namens de Wijkvereniging sturen wij u onderstaand bericht.

__________________________________________

Beste bewoners van Westergouwe,

Onze wijkvereniging Westergouwe heeft in de afgelopen tijd via een sponsoractie 2 AED’s met buitenkast kunnen aanschaffen voor onze wijk. Eén van deze AED’s hangt op eiland 2, Schoklandplantsoen 55. Het is de bedoeling dat de tweede AED bij het Rosarium wordt opgehangen. De AED is ondertussen binnen en wij zijn in gesprek met de bewoners voor montage. Wanneer de AED daadwerkelijk is gemonteerd, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Om een AED op een juiste manier te kunnen gebruiken, organiseert de wijkvereniging elk jaar een reanimatiecursus met AED. Deze cursus is voor iedereen die nog geen cursus heeft gevolgd of een herhalingscursus wil om het certificaat te verlengen. De cursus duurt 2,5 à 3 uur.

Bent u geïnteresseerd in deze cursus en wilt u zich aanmelden?
Stuur dan vóór 8 mei a.s. een e-mail naar leefbaarheid@wijkverenigingwestergouwe.nl onder vermelding van uw naam, adres, geboortedatum en reanimatiecursus of herhalingsreanimatiecursus.

De reanimatiecursus vindt plaats op maandag 30 mei 2022 om 18.30 locatie KC “de Ontdekkingsreizigers” (Burgemeester van Dijkesingel 51).
De kosten zijn € 10,- voor leden van de wijkvereniging en € 20,- voor niet leden.

Aangezien de wijkvereniging een groot deel van de kosten betaald, hebben wij ervoor gekozen om de inschrijving pas definitief te maken na ontvangst van de betaling. U kunt het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL64 INGB 0008 0592 77 t.n.v. Wijkvereniging Westergouwe met als onderwerp “naam deelnemer-reanimatie 2022”.

(Dit dient uiterlijk 1 week voor aanvang bij ons op de rekening te staan, inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling)

Heeft u nog vragen dan horen wij dat graag via: leefbaarheid@wijkverenigingwestergouwe.nl

Met vriendelijke groet,

Wijkvereniging Westergouwe
Werkgroep Leefbaarheid
leefbaarheid@wijkverenigingwestergouwe.nl

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson