Beste Westergouwenaars,

Allereerst de beste wensen voor 2023! Graag proosten we samen met jou en jouw buren op een mooi en gezond 2023. We nodigen je daarom uit voor een nieuwjaarsborrel op zaterdag 21 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Een gezellig moment voor alle bewoners om wellicht met nieuwe buren en wijkbewoners kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje voor jong en oud. De nieuwjaarsborrel vindt plaats op het terrein bij het Informatiecentrum Westergouwe.

Extra bijzonder is dat wij tijdens deze nieuwjaarborrel het eerste Westergouwe Magazine lanceren. Het magazine over Westergouwe met interviews en het laatste nieuws over de wijk en de toekomstplannen. Uiteraard is er voor iedereen een exemplaar beschikbaar om mee te nemen. Vragen over de (toekomstige) ontwikkelingen van Westergouwe? Het team van Westergouwe is ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Zien we je zaterdag 21 januari?

Meld je dan aan via een e-mail naar infocentrum@westergouwe.nl en laat ons weten met hoeveel volwassenen en kinderen je langs komt.

Stuur deze uitnodiging trouwens gerust door naar bekenden en buren in Westergouwe zodat zoveel mogelijk bewoners op de hoogte zijn van dit evenement.

Graag tot de 21e!

Met vriendelijke groet,

Namens het team van Westergouwe,

Pieter Stoffels

Projectdirecteur Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson