Beste Westergouwenaars,

Hierbij sturen wij u mede namens de aannemer en Dunea een extra update over de werkzaamheden aan de BAL-1.

Helaas is tijdens de controle van de reconstructie gebleken dat er een lekkage is ontstaan binnen het gedeelte waarin de relining is aangebracht. Een deel van de relining zal daarom opnieuw moeten worden gedaan. Hier is maandag 18 december mee gestart. De komende dagen zullen er ook ’s nachts weer werkzaamheden plaatsvinden. Hierbij gaat het vooral om zogenaamde ‘wacht-werkzaamheden’. Er zijn mensen op de bouwplaats aanwezig en er branden lichten. Deze werkzaamheden zijn gelijk aan de werkzaamheden een aantal weken geleden.

Deze werkzaamheden zijn voor de kerstdagen afgerond. De afrondings- en opruimwerkzaamheden zullen vanaf maandag 8 januari starten en een paar weken in beslag nemen. Dit betekent helaas ook dat de Waterloop het afgesloten deel van de Waterloop iets langer gesloten blijft. Zodra de exacte planning hiervoor bekend is, brengen wij u als vanzelfsprekend direct op de hoogte.

Wij hopen hierin op uw begrip. Ook wij hadden gehoopt dat de werkzaamheden inmiddels afgerond zouden zijn, maar helaas moet er nog een laatste onvoorziene hobbel genomen worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen via projectbureau@westergouwe.nl

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson