Dit bericht is een herhaling van het bericht dat is uitgestuurd op 27-10-2023. Helaas ontbrak bij het vorige bericht de afbeelding door een technische fout. Onze excuses voor het ongemak.  

Beste Westergouwenaars,

Namens aannemerscombinatie van der Ven/Kumpen sturen wij u onderstaand bericht over de werkzaamheden aan de Bergambacht leiding.

______________________________

Komende week breekt een nieuwe fase aan in de werkzaamheden aan de Bergambachtleiding (BAL-1). Vanuit twee verschillende locaties zal een zogenaamde relining worden aangebracht. Dit is een soort kous die binnenin de leiding wordt getrokken.

De liner wordt voorzien van een speciale coating die binnen een beperkte tijd moet worden verwerkt, omdat deze uit zichzelf uithardt. Doordat deze tijd zo beperkt is, is het noodzakelijk om (zoals eerder aangekondigd) in de nacht door te werken. De liner wordt in drie delen aangebracht:

Deel 1: maandagochtend 30-10 tot dinsdagavond 31-10

Deel 2: woensdagochtend 01-11 tot vrijdagmiddag 03-11

Deel 3: maandagochtend 06-11 tot dinsdagnacht 07-11

De liner wordt aangebracht binnen het deel van de leiding dat later onder de Westergouweplas komt te liggen. Op bijgevoegde afbeelding is dit deel in het groen gemarkeerd. De ellipsen op de afbeelding zijn de locaties waar zal worden gewerkt. Deel 1 en 2 worden aangebracht vanuit de blauwe ellips. Deel 3 zal worden aangebracht vanuit de gele ellips.

Tijdens de werkzaamheden zal licht branden op de bouwplaats en zijn er medewerkers aanwezig. Wij verwachten geen hevige geluidsoverlast tijdens het aanbrengen van de relining.

______________________________

Voor eventuele vragen hierover kunt u terecht bij Projectbureau Westergouwe via projectbureau@westergouwe.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de aannemerscombinatie,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson