Bericht namens de wijkvereniging:

Dit jaar komt Sinterklaas weer naar Westergouwe om voor de kleinste kinderen van onze wijk (tot 8 jaar) een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.

Hij heeft vrijdag 26 november a.s. om 18.30 uur vrijgehouden om het verhaaltje te komen voorlezen op KC de Ontdekkingsreiziger.

Sinterklaas zou het erg leuk vinden als jullie in je pyjama komen.

Vind je het leuk om hier bij te zijn, geef je dan uiterlijk dinsdag 23 november op bij: activiteiten@wijkverenigingwestergouwe.nl

De kosten zijn voor leden van de wijkvereniging € 1,00 en voor niet-leden € 2,00 per kind. U kunt dit bij binnenkomst contant (graag gepast) betalen.

Ook wij als wijkvereniging zijn genoodzaakt om ons aan de Coronaregels te houden en zullen bij binnenkomst uw QR-code scannen. Tevens is het dragen van een mondkapje verplicht.

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson