Reminder: Bericht namens de wijkvereniging.

Beste Westergouwenaars,

Zoals jullie misschien nog weten is een aantal maanden geleden een sponsoractie opgezet voor een AED bij ons in de wijk. Deze is ondertussen aangeschaft en opgehangen aan het Schoklandplantsoen.

Deze AED heeft zijn nut ondertussen al bewezen en ook omdat de wijk Westergouwe groter wordt is het van belang dat er meerdere AED ’s in de wijk komen te hangen. Er wordt nog gezocht naar een centrale locatie bij de Tuinen voor deze 2e AED.

Daarom hebben wij weer een nieuwe sponsoractie opgezet. Doet u mee? Uw bijdrage kan een mensenleven redden. De aanschaf van een AED ligt rond de € 1500 en de wijkvereniging heeft een bijdrage van € 250 gedoneerd.

http://www.gofundme.com/aed-in-westergouwe

Dank voor uw gift.

#staysafe
#doeslief

Wijkvereniging Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson