Beste Westergouwenaars,

Namens het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda en Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers sturen wij u onderstaand bericht.

______________________________________

Ouderavond Like Me, theatervoorstelling en informatiemarkt

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda organiseert in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april 2024 in het Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers de theatervoorstelling en informatiemarkt “Like Me”.

Hoe praat je als ouder met je kind over pesten?
Wanneer grijp je als ouder in en wanneer niet?
Welke vragen aan je kind nodigen uit tot een open gesprek?

Theatervoorstelling
De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen. De invloed van social media op pestgedrag neemt een centrale plek in tijdens deze avond. PlayBack maakt gebruik van ’terugspeeltheater’. Een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt staan organisaties waar je als ouders en verzorgers wat aan hebt. Je kunt onder anderen vragen stellen of hulp vragen aan deskundigen en in gesprek gaan met andere ouders.

Een interessante avond dus voor ouders en opvoeders van kinderen in groep 7/8 en klas 1/2. (Professionals en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom.)

Datum: Donderdag 18 april 2024
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop)
Locatie: KC de Ontdekkingsreizigers. Burgemeester van Dijkesingel 51 in Gouda
Kosten: gratis

Bekijk hier de flyer

Geïnteresseerd? Voor aanmelden of meer info klik op deze link.

______________________________________

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

 

 

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson