Beste Westergouwenaars,

Westergouwe is de meest beweegvriendelijke wijk van Gouda, met zelfs de uitgesproken ambitie om van Westergouwe de meest sport- en beweegvriendelijke wijk van de regio te maken. In het Gouds Sportakkoord is vastgesteld dat we hierbij kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van beweegparcoursen of -routes en ‘pop-up’ voorzieningen.

Op 9 maart 2022 wordt in dit kader de beweegstrook voor volwassenen in Westergouwe geopend, een prachtige nieuwe stap richting het bereiken van deze ambities. De beweegstrook bestaat uit 8 vrij te gebruiken sporttoestellen in de GroenBlauwe zone, en is onderdeel van de beweegroute Westergouwe. De beweegstrook is aangelegd op initiatief van de gemeente Gouda en VOF westergouwe (VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed).

Graag nodigen wij u als Westergouwenaar uit om aanwezig te zijn bij de opening van de beweegstrook (natuurlijk mag u uw sportkleding aantrekken, en direct gebruikmaken van de nieuwe beweegstrook!). We ontvangen u graag om 14:30 uur in de GroenBlauwe zone, waarna de openingshandeling zal worden verricht door wethouders Michiel Bunnik en Rogier Tetteroo (gemeente Gouda) en wethouder Daan de Haas (gemeente Zuidplas).

Bent u erbij? Laat het ons dan even weten via n.faken@westergouwe.nl.

Voor vragen over de beweegstrook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe