Sportieve Westergouwenaars,

Hebben jullie je sportkleding al uit de kast getrokken?
Morgen om 10.00 uur gaat (naast de AH) de SportSafari van start! De Rolling Sticks verzorgen dan op sportieve en muzikale wijze de opening met Drum Fitness. Deze act is niet alleen leuk om naar te kijken, maar vooral ook erg leuk om aan mee te doen!

Vanaf 9.30 uur bewegen zich al een aantal enthousiaste sporters door de wijk met muziek, die niet kunnen wachten om te beginnen. Mocht je de sporters tegenkomen volg ze dan en kom met ze mee naar de tent nabij AH. Heb je ze voor 10.00 uur niet gezien? Kom dan alvast zelf.

Er zijn maar liefst 33 verschillende sporten te ontdekken. Uiteenlopende Goudse sportverenigingen staan voor je klaar om clinics te geven waaraan je kunt deelnemen.

Na de opening gaan de meeste clinics van start. Zorg ervoor dat voordat je op pad gaat je een SportSafari-stempelkaart in bezit hebt. Deze haal je op bij de tent.

Voor de 3 volwassenen en de 3 kinderen die de meeste clinics hebben gevolgd, wacht er rond 16.00 uur een mooie prijs. Deze wordt uitgereikt door Michiel Bunnik, wethouder sport Gemeente Gouda.

Twijfel je nog om te komen? Bekijk dan snel het programma op SportSafari.nl. Er is echt voor iedereen wel iets te doen.

Tot morgen!!

Team SportSafari

 

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson