Buitenspeeldag in Westergouwe

Woensdagmiddag 9 juni kunnen alle kinderen van Westergouwe in de basisschoolleeftijd zich naar hartenlust buiten uitleven. Het is dan de landelijke Buitenspeeldag van Jantje Beton. Samen met Kindcentrum De Ontdekkkingsreizigers en Sport.Gouda biedt het Projectbureau op drie plaatsen in de wijk van half 3 tot half 5 een middag vol speel/ en sportplezier. Nickelodeon staat op zwart, dus alle reden om lekker naar buiten te gaan. Speciaal voor deze dag neemt Sport.Gouda een heel arsenaal aan spellen mee om er een extra leuke middag van te maken. Met elkaar boogschieten of touwtrekken, maar er kan ook met skippyballen of stoepkrijt gespeeld worden. Voor ieder kind is er wat te doen. Alle spellen op de locaties staan onder leiding van een sportcoach.

Als alle drie de plekken zijn aangedaan, is er een leuke verrassing die de kinderen in het vervolg met buitenspelen altijd kunnen gebruiken. Natuurlijk zijn ouders / opa’s en oma’s en verzorgers welkom om kinderen aan te moedigen en om de allerkleinsten te begeleiden.

Wat is waar

BAL zone (nabij Klompenpad)
Pijlenboog schieten
4 op een rij (Maxi editie)
Touwtrekken
Frisbee

Speelplek Groene Pit:
Bootcamp
Tchoukbal
Flagfootbal
Skippyballen

Speelplaats Ontdekkingsreizigers
Knotshockey
Basketbal
Stoepkrijten
Special Speelbox

Trek oude en makkelijke kleren aan waar je goed in kan bewegen en kom lekker buitenspelen!
Aanmelden is niet nodig.

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson