Beste Westergouwenaars,

We merken dat steeds meer bewoners enthousiast zijn over moestuinieren. We krijgen dan ook met enige regelmaat de vraag van bewoners of er mogelijkheden bestaan tot het aanwijzen van een locatie voor moestuinen in/om de wijk. Dit bleek ook weer tijdens het Groene Tuinen evenement afgelopen voorjaar, toen er wederom door een aantal bewoners naar de mogelijkheden werd gevraagd. Daarom willen wij de draagkracht en haalbaarheid hiervan onderzoeken en inventariseren hoeveel Westergouwenaars hier daadwerkelijk iets mee willen. Natuurlijk willen we dit graag doen met bewoners die enthousiast zijn over het idee, en die zelf graag met een eigen moestuin aan de slag zouden willen.

Ben je (aankomend) bewoner van Westergouwe, heb jij interesse in een moestuin en wil je met ons meedenken? Dan ontvangen wij je graag in het informatiecentrum (Provincialeweg 10) op donderdag 9 november vanaf 19:00 uur . Graag brainstormen we dan samen over de ideeën, wensen en mogelijkheden voor het inrichten van (tijdelijke) moestuinen. Op basis van de uitkomsten van deze avond zullen wij de verdere haalbaarheid onderzoeken en indien mogelijk concrete plannen met jullie gaan maken.

Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk. Doe dit door te mailen naar projectbureau@westergouwe.nlmet hierin je naam en adres.

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson