Beste Westergouwenaars,

Of je nu al in Westergouwe woont of nog even moet wachten op de oplevering van je nieuwe woning, het is altijd leuk om (alvast) nieuwe mensen in je buurt te leren kennen. Hierbij helpen wij je natuurlijk graag een handje! Dat doen we met Joinby, dé community-app van Westergouwe. Via deze app leer je mensen in je omgeving kennen met dezelfde hobby’s en interesses.

In de app maak je makkelijk je eigen ‘clubs’ aan, of sluit je aan bij de clubs van anderen. Veel Westergouwenaars zijn je al voorgegaan. Zo zijn er bijvoorbeeld al diverse wandel- en sportclubs, een boekenclub en een club voor liefhebbers van fotografie. Staat jouw hobby of interesse er nog niet tussen? Maak dan zelf een club aan en je zult zien dat er veel meer buurtbewoners zijn die deze interesses met je delen. In de app kun je direct met elkaar chatten en gezamenlijke activiteiten plannen.

Deelname aan de app is 100% gratis. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij nieuwe mensen leert kennen en we samen van Westergouwe een gezellige en inclusieve wijk maken.

Meer informatie over Joinby vind je op www.clubswestergouwe.nl.

Heb je vragen over (het gebruik van) de app? Neem dan contact met ons op via projectbureau@westergouwe.nl.

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson