Beste Westergouwenaars,

Met de feestdagen voor de deur naderen we de afronding van de werkzaamheden aan de Bergambacht Leiding (BAL-1). Via deze weg brengen we u graag nog een laatste keer op de hoogte van de planning voor de komende weken.

De leiding wordt deze week (week 49) weer gevuld en alle nieuwe koppelingen worden uitvoerig gecontroleerd op lekkages. Hierna worden de nieuwe koppelingen ingepakt en de bouwkuipen een voor een weer gevuld. Nadat de bouwkuipen zijn gevuld wordt gestart met het verwijderen van de damwanden. De verwachting is dat u hier weinig hinder van zult ondervinden. In de hierop volgende weken zullen de werkzaamheden rond de bouwkuipen worden afgerond.

Wanneer alle damwanden zijn verwijderd zal, naar verwachting na de kerstvakantie, worden gestart met de verdere opruimwerkzaamheden. Ook worden de rijplaten en ballast op de Waterloop verwijderd. Hierna zal de Waterloop (medio januari) weer toegankelijk worden gemaakt. De aansluiting tussen de Albert Heijn en de Waterloop blijft in verband met veiligheid en toekomstige bouwwerkzaamheden permanent gesloten (rood omlijnd op de afbeelding hieronder). De Waterloop is hierna bereikbaar via de paden zoals hieronder met gele pijlen aangegeven.

Namens aannemerscombinatie Van der Ven-Kumpen en Dunea willen wij u hartelijk danken voor uw begrip en flexibiliteit rondom de werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

Projectbureau Westergouwe

melbet megapari 1win giriş melbet giriş melbet giriş melbet melbet giriş onbahis giriş megapari
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io unblocked games yohoho io io games unblocked 2025 io games at the school geography lesson